Área clientes
Geyce / Intranet

Estás en

Consultors fiscals, comptables i mercantils.

Descobreix la nostra firma multidisciplinar de serveis empresarials

VICTMART CONSULTORS és una assessoria empresarial especialitzada en l'assessorament fiscal, mercantil i laboral a empreses i autònoms.

Si està pensant en constituir la seva pròpia empresa i necessita que els tràmits es realitzin de forma àgil, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) validats pel Ministeri d'Indústria i Turisme i ens encarreguem de facilitar la creació de noves empreses, de l'inici efectiu de la seva activitat i del seu desenvolupament a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.


Si necessita que el seu gestoria l'ajudi en el seu dia a dia, ha trobat el company ideal de viatge: l'acompanyarem en tot moment i ens encarregarem de totes aquelles tasques que no li aporten valor afegit (confecció de nòmines i assegurances socials, presentació d'impostos comptabilitat i, en molts casos, som nosaltres els que ens desplacem "a casa del Client", i no a l'inrevés).

Finalment, destacar que som especialistes en assessorament a l'empresa familiar, tant pel que fa a la gestió tributària com a l'optimització de la càrrega fiscal en el relleu generacional, ja que el nostre equip de professionals compta amb una àmplia experiència en l'assessorament d'empreses familiars, cosa que ens permet poder oferir als nostres clients un assessorament adaptat a la diferents característiques i especialitats de cada família.

La nostra formació i experiència ens permet ser membres de: