Área clientes
Geyce / Intranet

Estás en

Firma multidisciplinar de serveis empresarials al Bages.

Assessors fiscals,
mercantils i laborals


Oferim a empreses, autònoms i associacions un assessorament caracteritzat per la planificació, l’anticipació als problemes eventuals i l’optimització dels recursos disponibles en cada moment, amb l’únic objectiu de que es puguin prendre en cada moment les millors decisions, sempre dins del marc legal vigent.

Des de les nostres oficines a Sant Vicenç de Castellet oferim cobertura a tota la província de Barcelona i, en especial, a la zona del Bages, treballant amb clients a Manresa, El Pont de Vilomara, Castellbell i el Vilar o Monistrol de Montserrat, entre altres localitats.


MÉS SOBRE NOSALTRES

L’assessoria fiscal i mercantil constitueix l’àrea d’assessorament més important del nostre despatx, ja que totes les altres (comptable, financera, laboral, ...), es veuen vinculades o deriven de les mateixes. Els nostres professionals experts en la matèria, els hi garanteixen un servei personalitzat, des d’un assessorament tributari adequat, fins al nostre suport integral en el procés comptable de l’empresa, amb el fi d’obtenir el màxim estalvi fiscal.

El nostre equip de professionals té com objectiu oferir un servei integral de consultoria i assessorament a empreses i autònoms en les nostres àrees d’especialització: fiscal, mercantil i laboral.